LĂ©onie Spierings

Fotograaf en web & grafisch designer

Ik heb vak specifieke opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik als autodidact verder gestudeerd om mijn kennis actueel te houden. Ik ben gedreven om op de hoogte te blijven van de laatste actuele trends op het gebied van fotografie en design. 

Begonnen met een analoge camera om door te groeien naar een digitale camera heb ik mezelf aangeleerd om met zo min mogelijk foto’s het beste resultaat te behalen. Door mijn kennis actueel te houden en nieuwe technieken te gebruiken, past mijn stijl zich bij elke foto serie aan, zodat elke foto een creatie op zich wordt. 

Fotografie

Van analoog naar Nikon en nu fotograferen met een Canon camera. Het liefst werk ik zo veel mogelijk met natuurlijk licht.

Web

Webdesign was een logische vervolg stap. Ik had immers een portfolio website nodig. Hierin volg ik zoveel mogelijk de nieuwste trends.

Grafisch

Van jongs af aan al veel bezig geweest met dingen maken-tekenen. Dit is gegroeid en nu probeer ik zowel analoog als digitaal werk met elkaar te combineren

SKILLS
Fotografie
Creative Cloud
Webdesign
Grafisch

Design can be art. Design can be aesthetics. Design is so simple, that’s why it’s so complicated

Paul Rand

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken accepteert u het gebruik van cookies.  Meer info: